Intim gyanta, cukorgyanta, Debrecen. Linabel Kozmetika.

Linabel Kozmetika szolgáltatások: Intim gyanta, cukorgyanta, Debrecen.

Linabel Kozmetika szolgáltatások: Intim gyanta, cukorgyanta, Debrecen.

Intim gyanta, cukorgyanta

Intim gyanta és cukorgyanta: Édes, tökéletes, egyetemes szabadalmazott, professzionális depilációs technika mindenkinek!

Intim gyanta és cukorgyanta: Az eljárás, gyors és egyszerű, mint a gyanta, de gyengéd és bőrbarát, növekedési irányban távolítja el a szőrt...

Édes – mert cukorból és vízből készül, teljesen hypoallergén, akár meg is eheti, olyan természetes
Egyetemes – mert hatékony minden bőr és szőr típusra, a különböző textúrájú és hosszúságú szőrszálakra
Tökéletes – mert nem forró, nem tapad bele az élő bőrsejt, nem traumatizálja a bőrt és nem deformálja a tüszőt, nem töri el a szálakat, gyors és tiszta. A titok a rugalmasságban rejlik. 

Ez az eljárás a  kozmetikusok és ezáltal a  vendégek széles körének teszi hozzáférhetővé a szőrtelenítés korszerű és kellemes módját. Most már senkinek nincs mentsége arra, hogy visszafelé tépkedje a szőrt! Nincs többé beszakított szőrszál!

Kíméletlen a szőrszálakkal, kíméletes a bőrhöz!

Élvezd a tökéletes simaságot a tested legintimebb területén is! A  cukorzselé kifejezetten az érzékeny bőrfelületekre kifejlesztett zselé, mellyel higiénikusan és hatékonyan lehet eltávolítani a szőrszálakat úgy, hogy közben rendkívül kíméletes a bőrfelülettel! Bízd szakemberre a legféltettebb területet, hogy az eredmény heteken át tartó selymesség legyen! Válaszd  a diszkréciót, a higiéniát és a profizmust!

Részletek:

A kezelés menete(higiénia felsőfokon)

Egyszerhasználatos lepedőt és gumikesztyűt használok, minden vendég után cserélem azt.
Első lépésként a bőrfelület fertőtlenítése és előkészítése történik. Ha az első alkalommal még kicsit szégyenlős lennél, akkor használhatsz egyszer használatos bugyit is.  A következő alkalommal hidd el, már nem lesz rá szükséged!
Ezután következik a cukorzselé felkenése. Fontos kiemelni, hogy egy kenést egy spatulával végzek, te is megbizonyosodhatsz, hogy a higiénia a legelső dolog a szalonban!
Következő lépésként nincs más hátra  mint lehúzni a zseléréteget a szőrszálakkal együtt. A cukorzselét a szőr növekedési irányával ellentétesen kenjük fel, és a szőr növekedési irányával megegyezően távolítjuk el, így nem törik, nem szakad be a szőrszál!  Rendkívül kíméletes eljárás és szuper gyors is egyben!
A kezelés végeztével megtisztítjuk a bőrt és egy nyugtató krémmel ápoljuk a kezelt bőrfelület.
Időtartam: kb. 30 perc

Fontos, hogy minimum  5 mm-es legyen a szőr, mikor érkezel. Utolsó borotválkozást követően legalább 2 hét teljen el, vagy ha gyantáztattad, 3 hét múlva tudjuk szépen leszedni!

Jó tanács szőrtelenítés után:
nem ajánlott sem a szolárium, sem a napozás, sem az uszoda vagy szauna használata,
a barnulással várj legalább egy napot, hogy elkerüld az esetleges problémákat.
hordj pamut ruházatot, hogy a szintetikus anyagok ne irritálhassák a frissen szőrtelenített területet.

Gyantázás

Gyantázás menete

  •  A bőr megfelelő előkészítése( fertőtlenítés, zsírtalanítás, hintőporozás) 
  •  A gyanta felvitele a szőr növekedési irányával megegyezően történik, majd lehúzása a szőr növekedési irányával ellentétesen.
  •  A szőrök eltávolítása gyökerestől történik, és az újabb szőrnövekedés 3-6 hétig is eltarthat.Ha rendszeresen gyantáztatunk, akkor egyre tovább tart a növekedés és egyre vékonyodnak a szőrszálak.A vastagabb szőrszálaknál, mint amilyen az intim területeken is található a leghatékonyabb a cukorzselé. Az intim terület különös figyelmet igényel, mivel itt érzékenyebb a bőr és vastagabb a szőr ezért fontos, hogy jó szakembert találjunk, aki lehetőleg nem kínoz meg minket. Ebben az esetben a fájdalom minimális és a szőrbenövés, bőrirritáció is jelentősen csökkenthető, illetve elkerülhető.

    intim gyanta cukor gyanta debrecen

Arckezelések

A termékcsalád,amivel dolgozom a Clarena egy professzionális lengyel kozmetikai márka. Készítményeik összeállításánál nemzetközi szakértők tudására és szakértelmére támaszkodik. Termékeikben nem alkalmaznak szilikont,paraffin olajat,illetve parabeneket, azaz semmit,ami allergiás reakciót okozna a bőrön.

Nyelv »